• Home
  Hygiëne
 • Hygiëne en een gezonde werkomgeving; een MUST bij Kat's Nails!!

   

  Hygiëne

  In mijn studio krijgt iedere klant een eigen vijlenbox met daarop haar/zijn naam. Dit is om te voorkomen dat er eventuele kruisbestmetting kan ontstaan. Tevens werk ik met nitrile (latex vrij) handschoenen en een mondkapje.

  Barbicide®: De nr.1 voor Salon Hygiëne.

  Mijn instrumenten worden volledig en effectief gedesinfecteerd met Barbicide®:

  • Barbicide® is een desinfectievloeistof die bacterie-, schimmel-, kiem- en virusdodend is.
  • Een desinfectievloeistof die HIV 1 (aids virus) en hepatitus B en C doodt in 30 seconden!!
  • Volledig biologisch afbreekbaar.

  Barbicide®

  Is een top-product dat Nederland gaat veroveren. In de US bestaat het al 60 jaar en is het niet meer weg te denken. De flacon met "The Blue Solution" staat daar in praktisch elke salon centraal.

  Waarom Barbicide®?

  Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. Als je niet oppast krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien. Steeds vaker worden we geconfronteerd met ziektes als de Mexicaanse griep (H1N1) en zijn variante, de Q-koorts, Hepatitis, HIV en niet te vergeten MRSA.

  Allemaal aandoeningen die ons een stempel laat drukken op salonhygiëne, het gebruik van Barbicide® wordt een niet meer weg te cijferen onderdeel van deze salonhygiëne.

  Barbicide Nagelstudio optimale Hygiëne

 • Purex Nailstation; Een gezonde werkomgeving

   

  U bent vast wel eens in een nagelstudio/salon geweest waar u misselijk werd van de acrylgeur of waar u bijna weg gleed op de vloer van de stof…

  U begrijpt dat dit niet gezond kan zijn…..De hygiëne laat vaak ook te wensen over. Daarom vind ik het als nagelstyliste belangrijk om mijzelf en u als klant een hygiënische, schone en gezonde werkomgeving te bieden.

  Geen nare luchtjes, nauwelijks stof, een schone werkplek en goed gedesinfecteerde instrumenten. Om dit te voorkomen werk ik met de Purex Nail Station; voor mijn en uw gezondheid!

  De Purex nageltafel staat wereldwijd bekend om zijn afzuigsysteem waardoor ik als nagelstyliste en u als klant geen stof en chemische dampen meer inademen.

  De Purex Nageltafel is een van de beste op de markt op gebied van stof - en geur afzuiging. De tafels hebben een unieke 4 punts afzuiging. Geen enkele tafel op de markt heeft dit unieke concept.

  Purex Nailstation

Call Now Button