• Home
  NailArt
 • Nail Art, zeker iets voor u!

  Wilt u zomaar eens een keer heel iets anders? Dan is Nail art misschien iets voor u. Nailart is een manier om uw (kunst)nagels te versieren. Het varieërt heel erg van vorm, kleur en exclusiviteit. Het is bijvoorbeeld mogelijk om stempels op uw nagel te zetten, een fashion sticker, strass steentje of uiteraard handgeschilderde nail art zoals One Stroke.

 • French manicure maar dan met een kleur

  French Manicure is het bekende witte randje op de nagel gemaakt met witte gel. Deze techniek geeft een mooi verzorgde uitstraling aan uw handen en nagels. Tegenwoordig kan French Manicure met elke kleur gedaan worden.

 • Gel Color / French Manicure

  Voor diegenen die wat minder hebben met het versieren, kunnen de nagels gelakt worden met Gel Color. Dit is qua uiterlijk hetzelfde als nagellak, alleen wordt dit uitgehard (net als gelnagels) onder de LED lamp.

  Het verschil met Gel Color en nagellak is dat Gel color gewoon blijft zitten zonder af te bladderen of brokkelen, ook als uw handen intensief werk doen. U hoeft dan uw nagels ook niet te 'drogen' en kunt meteen doen wat u wilt.

  Kijkt u voor veel meer voorbeelden gerust in de Nail Art Gallerij

 • Nail Art prijzen

  Service Prijs
  Nailart per nagel vanaf € 150
  One Stroke per nagel (handgeschilderd) € 7.50
Call Now Button