• Home
  De nagelsalon en mijn passie
 • Over mij en de passie voor mooie nagels

  Hartelijk welkom op mijn site. Mijn naam is Kathrin Glerum – van Markus. Sinds 1999 ben ik all-round nagelstyliste en vanaf 2011 heb ik een nagelsalon aan huis. De passie voor dit vak zit bij mij in hart en nieren. Zowel voor kunstnagels te zetten als het verzorgen en goed in conditie houden van de natuurlijke nagel.

  Nagelstyliste is een onderschat beroep; het is niet erkend en iedereen kan het toch? Dit beroep is lichamelijk zwaar en vergt veel training. Je bent niet “zomaar” nagelstyliste. De schriftelijke cursussen of 2-daagse opleiding zijn gewoon niet afdoende. Goedkope salons betekenen vaak veel ellende, pijn én teleurstelling…. Bij mij krijgt u een week garantie op uw nieuwe set, omdat ik u kan verzekeren dat mijn werk, door jarenlange ervaring en kennis, goed en verantwoord is.

  Dit vak bleef mij boeien en achtervolgen en daarom heb ik een gedegen opleiding gevolgd in 1999. Het duurde lang voordat ik een mooie en goede set nagels kon zetten, maar ik wilde door en beter worden. Daarom heb ik er in 2011 voor gekozen om het mijn full time beroep te maken. Het resultaat hiervan ziet u hier op de website van nagelsalon gorinchem Kat’s Nails.

  Ik train regelmatig, wil alles weten op nagelgebied en kan er uren over praten…… meer hoef ik niet te zeggen, toch? Naast de kunstnagels is het mooie van dit vak dat we kunstnagels kunnen pimpen; met een kleur of met nail art. Houd de site in de gaten voor de nieuwe trainingen die ik ga volgen!

  Door het regelmatig volgen van cursussen, workshops en het bezoeken van vakbeurzen blijf ik up-to-date om u de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Nu en in de toekomst.

  De Nagelsalon

  Mijn doel is u te voorzien van een prachtige set kunstnagels of een versteviging van uw natuurlijke nagels waarvan u, door tijdig op te laten vullen, lang plezier zult hebben. Dit alles op zeer hygiënische wijze en zonder het aantasten of beschadigen van uw natuurlijke nagel!!

  De modernste technieken….
  Ik werk met moderne apparatuur die voldoet aan strenge eisen w.o. de Purex Nailstation; voor mijn en uw gezondheid. Hiermee zijn nare luchtjes en stof geminimaliseerd.

  Kunstnagels worden aangebracht met de nieuwste generatie (fiber) gel (klik hier voor uitleg over deze gel) omdat deze net zo sterk is als acryl alleen nog steeds flexibel.

  Nagelbijters zijn ook van harte welkom, speciaal voor hen bied ik nagelbedverlenging met cover gels en professionele technieken om helemaal van de nagelbijt-verslaving af te komen. Hiervoor bied ik een compleet nagelbijtarrangement aan.

  Tevens werk ik alleen met professionele merken: Magnetic, O.P.I. (Gel Colors) en voor verzorging van de handen en nagels met Cuccio Naturale

  Wat u nog meer kunt verwachten bij mij in de salon…..
  Vanaf het voorjaar kunt u terecht voor Summerfeet; een blijvend mooie Magnetic of OPI Gel Color op uw tenen, waar u wekenlang geen omkijken naar heeft!

  ’s Zomers is mijn nagelsalon voorzien van airconditioning en kunt u gratis voor de deur parkeren.

  In de nagelsalon staan vanzelfsprekend hygiëne, kwaliteit en service voorop. Ook staat er altijd een lekker kopje koffie of thee voor u klaar. Dus wilt u prachtige nagels? Kijk gerust eens verder op mijn site.

Call Now Button