• Home
  OPI GelColors
 • OPI GelColors; prachtige, langhoudende kleuren!

  Wie kent OPI niet? Bekend van prachtige kwaliteit nagellakken.

  Sinds een aantal jaren heeft OPI de GelColors uitgebracht, mooie kleuren in gel vorm. De OPI GelColors blijven minimaal 2 weken mooi zitten met een prachtige glans.

  Deze kleuren worden uitgehard d.m.v. een led lamp dus binnen een handomdraai zit de kleur op uw nagels! De OPI Gel Colors zijn geschikt voor op kunstnagels maar ook voor de natuurlijke nagel en uiteraard voor op de tenen!

  Een heerlijk gevoel dat u op uw vakantie niet om hoeft te kijken naar uw nagels en teennagels. Tevens kunt u bij mij in de studio exact dezelfde nagellak van OPI  kopen, om b.v.  tijdens de  vakantie de uitgroei bij te werken.

  Het bijzondere van OPI GelColor is dat het op de natuurlijke nagel aangebracht kan worden zonder te natuurlijke nagel te beschadigen en…. u kunt het zelf thuis afweken.

  Hiervoor is een mini afweekpakket in de studio te koop. Wel moet u weten dat alle merken Gel Colors/gellakken de nagels niet verstevigen. Dus zijn uw nagels in slechte conditie of brokkelen ze af, dan houdt de Gel Color ook niet. 

  Om dit op te lossen kunnen we eventueel een verstevigend laagje gel op uw nagel aanbrengen zodat de OPI Gel Color wel goed blijft zitten.

  Natuurlijk kunt u ook een O.P.I Gel Color kiezen en daarop nail art laten zetten.

  De keuze is aan u uiteraard.

  Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

Call Now Button