• Home
  Nagelbijters
 • Nagelbijter? Dit kan zomaar ook voor u verleden tijd zijn.

  Nagelbijters maken deel uit van een groep mensen met een vervelende gewoonte (verslaving). Wat kan ik daarin voor u betekenen? Heel veel! Onderstaand leest u een uitleg en de oplossing.

  extreme nagelbijter voor en na

  Extreme nagelbijter voor en na.

  Uitleg
  De meeste nagelbijters schamen zich diep voor hun nagels. Toch kunnen kunstnagels op alle nagels aangebracht worden, hoe kort deze ook zijn. Al na één behandeling zien ze er ineens weer toonbaar uit. In veel dingen heeft u de keuze, maar in 1 ding niet: de lengte van uw kunstnagels. Deze houd ik ten alle tijde kort.

  U zult denken waarom? Dat zal ik u uitleggen:

  • Iemand die geen lange nagels gewend is zal altijd ongemerkt de nagels stoten. Hierdoor kan lucht ontstaan onder de gel waardoor de kunstnagel en gel loslaat.
  • De lange nagels zullen uw dagelijkse dingen in de weg staan omdat u gewend bent alles met uw vingertoppen te doen

  Maar het zal u sowieso verbazen hoe mooi uw nieuwe nagels zijn met een nagelbedverlenging zonder een al te lange nagel. Kijk voor een prachtig voorbeeld in Kat’s Gallerij.

  Nagelbijters stimuleren de matrix (de nagelwortel) zodat er iedere dag iets te bijten valt. De nagelriemen zijn vaak grauw van kleur of rood ontstoken en zitten een heel eind vast op de nagelplaat. Hierbij is het dan ook van belang dat een nagelbijter minimaal 2 keer per dag de nagelriemen insmeert met nagelriemolie om de nagelriem in conditie te houden. De vingertoppen van een nagelbijter zijn vaak breed met een omhoog staande vingertop.

  Eén ding moet u goed begrijpen: nagelbijten is een verslaving en een nagelbijter is met 1 set nieuwe nagels niet geholpen!! U gaat als het ware een traject in, het nagelbijtarrangement, waarbij het doel is u van uw verslaving af te helpen. Alleen bij een zeer regelmatig contact met de nagelstylist overwint een nagelbijter het dwangmatige probleem.

  Er zijn 3 soorten nagelbijters, te weten:

  nagelbijters

  Minder extreme nagelbijter voor en na.

  Advies voor de lengte van het nagelbijtarrangement

  • Gemiddelde nagelbijter:
   Door middel van Powergel wordt uw korte nagel optisch verlengd.
   Advies: Nagelbijtarrangement van 6 weken
  • Minder extreme nagelbijter:
   Hierbij wordt een nagelbedverlenging toegepast; door middel van Powergel wordt uw korte nagelbed optisch langer gemaakt en het “kuiltje” tussen uw korte nagel en uw omhoog staande vingertop opgevuld. Daarna wordt uw nagel in vorm gevijld. Niemand zal hierna zien dat u nagelbijter bent; uw eigen korte nagel is niet meer te zien.
   Advies: Nagelbijtarrangement van 6 weken
  • Extreme nagelbijter:
   Bij een extreme nagelbijter wordt er alleen een nagelbed gecreëerd tot dat de nagel aangroeit en er meer houvast is. Daarna kan eventueel worden overgestapt op een behandeling van een minder extreme nagelbijter.
   Advies: Nagelbijtarrangement van 10 weken aangevuld met een nagelbijtarrangement van 6 weken.

  Oplossing: nagelbedverlenging, een fantastisch systeem!!

  De oplossingen zijn echt heel mooi en ze hebben een heel belangrijk doel: normaal groeit de nagel van een nagelbijter omhoog; de vingertoppen zijn boven het nagelbed uitgegroeid en bestaan uit eelt. Omdat de nagel dan over uw verhoogde vingertop zal groeien ontstaat de “ski schans nagel”.

  Omdat het enige tijd duurt voordat de eeltachtige top weer vlak is, wordt door de snelle groei de nagel gedwongen omhoog te groeien. Als dit gebeurt is het onmogelijk om de groeiwijze van de nagel ooit nog te corrigeren.

  Dit kan voorkomen worden d.m.v. genoemde oplossingen, zorgt het systeem ervoor dat uw vingertop “platgedrukt” wordt en dat zo uw eigen nagel recht over de vingertop groeit, net als bij een niet-nagelbijter.

Call Now Button