• Home
  lokaal Nagelstudio – Salon Leerdam
 • Nagelstudio – Salon Leerdam ? Kat’s Nails Gorinchem ligt in de directe omgeving!

  Nagelstudio – salon Leerdam gezocht ? Wanneer u op zoek bent naar een professionele gelnagel styliste, dan kunt u uiteraard ook terecht bij Nagelstudio Gorinchem Kat’s Nails. Met de auto bent u al in 20 minuten in Gorinchem-Oost.

  Kat’s Nails en mijn passie voor prachtige nagels.

  Nagelstudio - Salon Leerdam

  Training Nail Art

  Mijn naam is Kathrin Glerum- van Markus en sinds 1999 ben ik all-round nagelstyliste. Sinds 2011 heb ik een Nagelstudio aan huis. Dit vak zit bij mij in hart en nieren. Dit geld voor zowel het zetten van kunstnagels als het verzorgen en in conditie houden van de natuurlijke nagel.

  De diensten die ik ook voor Leerdam aanbied bestaan uit;

  Ik werk uitsluitend met de beste materialen van O.P.I en Magnetic.

  De Nagelstudio

  Mijn doel is u te voorzien van een prachtige set kunstnagels of een versteviging van uw natuurlijke nagels waarvan u, door tijdig op te laten vullen, lang plezier zult hebben. Dit alles op zeer hygiënische wijze en zonder het aantasten of beschadigen van uw natuurlijke nagel!!

  Ik werk met moderne apparatuur die voldoet aan strenge eisen w.o. de Purex Nailstation; voor mijn en uw gezondheid. Hiermee zijn nare luchtjes en stof geminimaliseerd.

  Kunstnagels worden aangebracht met de nieuwste generatie (fiber) gel (klik hier voor uitleg over deze gel) omdat deze net zo sterk is als acryl alleen nog steeds flexibel.

  Nagelbijters zijn ook van harte welkom, speciaal voor hen bied ik nagelbedverlenging met cover gels en professionele technieken om helemaal van de nagelbijt-verslaving af te komen. Hiervoor bied ik een compleet nagelbijtarrangement aan.

  Tevens werk ik alleen met professionele merken: Magnetic, O.P.I. (Gel Colors) en voor verzorging van de handen en nagels met Cuccio Naturale

  Wat u nog meer kunt verwachten bij mij in de salon…..
  Vanaf het voorjaar kunt u terecht voor Summerfeet; een blijvend mooie OPI Gel Color op uw tenen, waar u wekenlang geen omkijken naar heeft! U kunt daarnaast bij mij exact dezelfde kleur OPI nagellak kopen matchend bij uw tenen of andersom.

  ’s Zomers is mijn nagelsalonvoorzien van aircondioning en kunt u gratis voor de deur parkeren.

  Ook kunt u sparen voor korting op uw behandeling met de Kat’s Nails Spaarkaart!
  In de Nagelstudio staan vanzelfsprekend hygiëne, kwaliteit en service voorop. Ook staat er altijd een lekker kopje koffie of thee voor u klaar. Dus wilt u prachtige nagels? En bent u op zoek naar een Nagelstudio – Salon in Leerdam?, kijk gerust eens verder op mijn site.

Call Now Button